T'agradaria una boda de princesa?

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.

T'agradaria una boda de princesa?

El celler del Artista
16 Juliol 2020
El Castell de Verdú, situat a la  comarca de l’Urgell (Lleida) és l'edifici més emblemàtic de la vila i va ser cap al 1184, on es van començar a aixecar al seu voltant els carrers i places que ara formen el poble de Verdú.
El seu perfil es caracteritza per l'alçada de la torre de l'homenatge, també coneguda com la gran torre mestra. Al voltant d'aquesta torre de vigilància cilíndrica acabada en la part superior per merlets, s'hi distribueixen les diverses estances del castell que, amb el pas dels segles, es convertiria en palau.
En aquest palau encara es mantenen en bon estat de conservació: la sala Gòtica, caracteritzada pels arcs que la conformen, la sala d'armes, el celler, l'entrada principal, les presons i el pati d'armes.

En l’actualitat, el Castell està totalment reformat sense perdre les seves arrels i la seva essència.
Qui no ha somiat mai amb una boda de princesa? Nosaltres podem fer realitat el teu somni, tot adaptat a les teves necessitats i als teus gustos.
Tu ets el nostre protagonista, per això cuidem fins l’últim detall, perquè sigui el dia més important de la teva vida, únic e irrepetible.
Si vols una boda com la que sempre has somiat, contacta amb nosaltres.




Torna al contingut