1 Gener 2023 - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
Per compartir
Xorrup de crema de calçots
Foie micuit amb torradetes i confitura de prèssec
Carxofa de l’Urgell amb cremós de ceps, ou de guatlla i pernil ibèric
Cargols confitats amb all i oli de cargol
Arròs cremós de ceps amb encenalls de parmesà i perfum de farigola


A triar...
Terrina de xai a baixa Tº amb textures de moniato, espàrrec verd i emulsió del seu brou
Ploma ibèrica a la panxa, lingot de patata, escalivats, pebrots del padró i salsa de pebre
Suquet de lluç i rap a la marinera amb gamba llagostinera, musclos de roca i toc picantó
Bacallà gratinat amb muselina d’all i mel, cigrons asanfainats i confitura de tomàquet


Postres
Temptació dolça


Aigua, pa i copa de vi inclòs  35,90€

Torna al contingut