Divendres 20 de maig de 2022
Entrants
Amanida de formatge cabra, maduixes, enciams, blat de moro, tomàquets xerris i el seu balsàmic
Spaguettis negres al frutti di mare, amb cloïsses, musclos de roca, gambes i sofregit de tomàquet especiat
Saltejat de verdures al wok, cansalada curada, ou 63ºC, emulsió de soia i bastonets de pa torrat
Gaspatxo fred de síndria, brunoisse de verdures, oli ECO i sal carbònica
Segons
Tataki de cap de llom, carpaccio de carbassó emulsió del seu brou al PX, maonesa de wasabi i xips vegetals
Graella mixta de carn, patata al caliu, escalivats, espàrrec de marge i cullera d’all i oli lleuger
Llobarro al forn, ragut de porro i pastanaga, gamba” volta i volta” i holandesa de mujjol.
Verat a la planxa amb arròs pilaf de verduretes, confitura de tomàquet casolà i albergínia amb tempura.
Combinat de corder ( costella i mitjana) a la planxa amb els seus complements. ( SUPL.8€)
Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).
Postres
Pastissos variats
Mel i mató de l’Alta Segarra
Flam de cafè aràbica
Irish Coffee Made in Celler
La nostra macedònia
Iogurt amb mel i nous
Aigua, pa i copa de vi inclosos 15,90 €
