Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

PROPOSTA CAP DE SETMANA


Entrants


Coca de mil fulls, verat escabetxat, llagostins, buquet d’enciams , xerris confitats  ,mató i balsàmic de PX


                                                                  Raviolis frescos de carxofa amb cremós de formatge parmesà ,pols de festucs i coulis de nabius  

  

Rossinyols  i camagrocs, ou 63ª,cruixent de cansalada ibèrica, sobrassada, oli de tòfona i els seus brots


                                                             Crema de figues al confit amb pols de ceps, caramel de brandy, teula de parmesà , sal carbònica i oli Eco

 

Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol SUPL (6€)


Segons


Costella de Ral  d’Avinyò a baixa Tª, textures de moniato, espàrrec verd i salseta de mel i mostassa


                                                                     Magret d’ànec “volta i volta” amb pera confitada, crumble d’avellanes i salseta de fruits vermells


Terrina de cua de bou sense feina amb parmentier de patata trufada, xips de plàtan i salsa d’Oporto


Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons  fregits i cruixent de la seva pell


Calamar de platja a la planxa, confitura de buti negra, dauets de mango, poma Grammy Smith i picada


La nostra brasa


Entrecotte de Girona a la brasa “Dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 10€)


Filet de vaca madurada amb la seva guarnició. SUPL. (15€)


Pop de roca a la nostra manera  SUPL (12€)


Postres


Pastis sacher


Pastis de formatge


Braç de gitano


Mel i mato amb nous


Fruita de temporada


Cafè irlandès


Mini Gin Tònic



Aigua, vi costers del Segre i pa ,iva inclos                                    29,90€

Torna al contingut