Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

DIMARTS 24 DE NOVEMBRE DE 2020


Entrants


Timbal de patata amb tonyina, escalivats, enciams, formatge de cabra i la seva olivada

Canelons de bolets al forn amb beixamel de bacó, cruixent d’ibèrics i oli de sobrassada

Saltejat de favetes amb sofregit al chardonay, xampinyons i brandada de bacallà gratinada

Cassola de muntanya  amb llenties amb buti negra, cargols, pernil ibèric i crostonets de pa

Guisat de cargols amb xoriç, cansalada del coll, pernil i cullera d’all i oli (supl. 6€).

 

Segons


Cuixa de pollastre al forn al “chilindrón” de pebrots, carbassa rostida, ibèrics i olives al merlot

Filet de porc a la planxa amb patates fregides, ceba caramel·litzada, hummus de remolatxa i cullera d’all i oli

Llobarro al forn amb sofregit de tomàquet cassola, cuscús especiat de coliflor i gamba “volta i volta”

Sardines a la planxa amb arròs pilaf de verdures, puré de moniato i picada d’all i julivert

Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (supl. 10 €).

 

Postres


Pastís de formatge

Pastís Sacher

Flam d’ou

Gelat artesà ( coco, red velvet o vainilla)

Cafè Irlandès

Fruita del dia

Iogurt amb mel i nous

El nostre Ferrero Rocher

 

         Aigua, pa i copa de vi inclosos  13,90 €

Torna al contingut