DIMARTS 14 DE GENER 2025
Entrants
Barqueta de quinoa amb tàrtar de verduretes ,alvocat, tomàquets xerris, tonyina, olives i balsàmic de mòdena
Spaguettis al pesto verd saltejat amb gambetes ,nous, emmental rallat, cruixent de formatge i teula de pa
Trinxat de col i patata de la Cerdanya amb buti negra, rosta de cansalada ibèrica i oreo d’alls cremats
Crema calenta de remolatxa amb tàrtar pernil ibèric, crostonets de pa torrat, sal carbònica i oli Eco
Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol SUPL (6€)
Segons
Guisat de conill de l’Urgell amb carxofa, dauets de patata, alls tendres ,xips vegetals i batejat al vi blanc
Blanc i negre de Sant Antolí a la planxa amb patata grilló, escalivats, pebrots del padró i all i oli suau de mel
Orada supremada al forn amb verduretes al wok ,gamba “volta i volta “musclos de roca i holandesa de mujjol
Llom de tonyina a la planxa amb saltejat de carbassó i pastanaga albergínia amb tempura ,xips i guacamole
Terrina de cua de bou “sense feina” parmentier de monalisa, xips vegetals i salseta d’Oporto SUPL (10€)
Terrina de xai a baixa Tª amb textures de moniato, espàrrec , xips vegetals i salsa de mel i mostassa SUPL (10€)
Entrecotte de vedella “ 30 Dry Aged” i els seu complements (supl. 12€)
Postres
Pastis (xocolata o formatge)
Cafè Irlandès
Flam de cafè
Braç de gitano ( nata o crema)
Mel i mato
Iogurt amb mel i nous
Fruita del dia
Aigua, pa i copa de vi inclòsos 18,90€