Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dijous 2 de febrer de 2023

 Entrants

Amanida calenta de bolets confitats, espàrrecs verds, alvocat, xerris i vinagreta oriental

Macarrons al “pesto rosso” amb tomàquets deshidratats, nous i teula de pa especiada

 Lasanya mediterrània de verdures, tomàquet, espinacs, formatge emmental francès.

Crema calenta de moniato, tàrtar d’anxova del Cantàbric, sal carbònica i oli Eco

Cargols confitats al estil del Celler amb pebre i all i oli de cargols (SUPL. 6€)


Segons

Pit de pollastre a la planxa, patates fregides, ceba caramel·litzada, ,escalivats i salseta de pebre

Melós de vedella a baixa temperatura, textures de moniato, toc de brandy i emulsió del seu brou

Tataki de tonyina amb llacets de pastanaga, aromàtica de comí, rabanetes i vinagreta de soia 

Verat a la flama amb verduretes al wok, espàrrec amb tempura i la seva emulsió de miso

Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).

Combinat de corder ( costella i mitjana) a la planxa amb els seus complements. ( SUP 8€)


Postres

 Pastís de formatge o xocolata

Mel i mató

Gelat artesà 

Cafè Irlandès

Fruita del dia

Iogurt amb mel i nous


Aigua, pa i copa de vi inclosos  16,90 €

Torna al contingut