Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

DIMARTS 14 DE GENER  2025   


Entrants


Barqueta de quinoa amb tàrtar de verduretes ,alvocat, tomàquets xerris, tonyina, olives  i  balsàmic de mòdena


Spaguettis al pesto verd saltejat amb  gambetes ,nous, emmental rallat,  cruixent de formatge i teula de pa 


Trinxat de col i patata de la Cerdanya amb buti negra, rosta de cansalada ibèrica i oreo d’alls cremats


Crema calenta de remolatxa amb tàrtar pernil ibèric, crostonets de pa torrat, sal carbònica i oli Eco


Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli  i pebre i all i oli de cargol SUPL (6€)



Segons


Guisat de conill de l’Urgell amb carxofa, dauets de patata, alls tendres ,xips vegetals i batejat al vi blanc 


Blanc i negre de Sant Antolí a la planxa amb patata grilló, escalivats, pebrots del padró i all i oli suau de mel


Orada supremada al forn amb verduretes al wok  ,gamba “volta i volta “musclos de roca  i holandesa de mujjol


 Llom de tonyina a la planxa amb saltejat de carbassó i pastanaga  albergínia amb tempura ,xips i guacamole


Terrina de cua de bou “sense feina” parmentier de monalisa, xips vegetals i salseta d’Oporto SUPL (10€)


Terrina de xai a baixa Tª amb textures de moniato, espàrrec , xips vegetals i salsa de mel i mostassa SUPL (10€)


Entrecotte de vedella “ 30 Dry Aged” i els seu complements  (supl. 12€)


Postres


                                                                                                               Pastis (xocolata o formatge)


Cafè Irlandès


Flam de cafè


Braç de gitano ( nata o crema)


Mel i mato


Iogurt amb mel i nous


Fruita del dia




Aigua, pa i copa de vi inclòsos      18,90

Torna al contingut