Divendres 26 d’abril de 2024
Entrants
Amanida capresse amb tomàquets de l’horta, enciams, formatge de búfala i vinagreta d’alfàbrega
Spaguettis al funghi, amb saltat de bolets, encenalls d’emmental rallat i teula de pa especiada
Saltejat de mongeta verda amb dauets de bacó ibèric, confitura de sobrassada ,cruixent de ceba tendra i sabayon de vi
Crema tèbia de carabassó amb ceba caramel·litzada, poma àcida, crostonets de pa, sal carbònica i oli Eco
Cassola de cargols confitats al estil del Celler amb all i oli de cargol (SUPL 6€)
Segons
Cassola de mandonguilles casolanes a la jardinera amb pèsols, dauets de patata, xips vegetals i emulsió del seu brou
Graellada de carn a la planxa amb saltat de mongeta blanca, patata al caliu, espàrrec verd i cullera d’all i oli
Orada al forn amb verduretes al wok, gamba “ volta i volta “musclos de roca, xips vegetals i salseta a la biscaïna
Gambes llagostinera a la planxa amb confitura de tomàquet, llimona confitada i picada d’all i julivert
Combinat de xai ( costelles i mitjana) a la planxa amb els seus complements ( SUPL 9€)
Garrinet a baixa temperatura al forn amb puré de poma, textures de mango, xips de pastanaga (SUPL 10€)
Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).
Postres
Pastissos variats
Gelat Artesa
Mató de l’Alta Segarra
Irish Coffee Made in Celler
Fruita de temporada
Iogurt amb mel i nous
Aigua, pa i copa de vi inclosos 17,90 €