Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

PROPOSTA CAP DE SETMANA


Entrants


Amanida de salmó i bacallà fumat, dauets de formatge fresc, xerris i vinagreta de fruits vermells


Arròs melós del senyoret amb dauets de sèpia, gamba llagostinera i all  i oli de gamba


Coca de mil fulls amb verduretes al wok, bolets de temporada, cansalada del coll i ou 63 ª 


Rovellons saltejats amb pernil de gla i picada d’all i julivert (SUPL 5€)


Crema tèbia de moniato amb tàrtar de sardina fumada, ous de mujjol, sal carbònica i oli Eco


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol


Segons


Terrina de xai a  baixa Tª amb textures de moniato, espàrrec verd i salsa de mel i  mostassa


Ploma ibèrica a la planxa, escalivats, lingot de patata, pebrots del padró i salseta de foie


Terrina de peus de porc desossada amb pernil d’aglà , tàrtar de gamba i la seva  americana


Suquet de rap i lluç  a la marinera amb  gamba llagostinera, musclos de roca i el seu toc picant


Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits i xips vegetals


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)


Postres


Pastissos variats


Gelat Artesa


Cafè Irlandès


Mel i mato amb nous


Fruita de temporada


Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       26,90

Torna al contingut