Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dilluns 20 de setembre  2021 


Entrants


Empedrat de mongeta amb bacallà esqueixat, tomàquet, olives negres i toc picant


Macarrons amb cremós de bolets, gambetes , emmental rallat i galeta de formatge


Trinxat de col i patata amb  buti negra,bacó ibèric, ou 63 i llàgrima de romesco casolà


Gaspatxo andalús amb tàrtar de seitons, crostonets de pa torrat i oli Eco


Cargols confitats al estil del Celler amb pebre i all i oli de cargols (SUPL.6€)


Segons


Costella de porc ibèric amb cremós de moniato, espàrrec verd, xips vegetals i salsa de mostassa


Pit de pollastre a la planxa amb patata al caliu, escalivats, bolets i salsa de pebre negre


Cassola de rap i lluç a la marinera amb escopinya gallega, musclos de roca i el seu toc picant


Rajada a la planxa amb wok de pebrots, sèsam negre, cloïsses i la seva salseta de kimchi i mel


Entrecotte de vedella a la brasa “40 Dry Aged” i els seus complements ( supl. 12€)



Postres


Pastís ( Sacher, Formatge )


Mel i mató


Flam de cafe


Iogurt amb mel i nous


Cafè Irlandès


 Gelat artesà


Fruita de temporada



Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       14,90




Torna al contingut