Proposta cap de setmana
Tastet d’oli de la nostra terra amb pa de llenya
Entrants
Coca de mil fulls amb salmó marinat, formatge fetta, maduixes ,carbassó, xerris confitats i salseta de marisc
Remenat de bolets, carxofa, espàrrecs verds, cansalada del coll i pa torrat
Raviolis farcits de pernil ibèric i pera de Lleida, cremós de ceps, galeta de parmesà i toc de trufa
Crema calenta de calçots i moniato amb cruixent d’alga nori, sal carbònica i caviar d’oli
Guisat de cargols amb xoriç, cansalada del coll, pernil i cullera d’all i oli
Segons
Terrina de xai a baixa Tª amb panache de pebrots, prunes, llagrima de poma de l’Urgell i xips de iuca i emulsio del seu brou
Ploma ibèrica de glà a la planxa amb lingot de patata, carxofa al caliu, escalivats i salsa de formatge blau
Bacallà al forn amb muselina d’all, trinxat de col de la Cerdanya, puré de pebrot vermell rostit i xips vegetals
Pupietes de llobarro amb noodles al teriyaki, gamba amb tempura i salsa menier de taronja
Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements ( supl. 6€)
Postres
Pastis Sacher
Pastis de formatge
Cafè Irlandès
Iogurt amb mel i nous
Gelat artesà
Mini Gin-tònic
Fruita de temporada
Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs 24,90€ |
