Dimarts 29 d’Abril de 2025
Entrans
Amanida de formatges selectes, codony, tomàquets xerris, mato esmicolat i balsàmic de mòdena
Spaguettis ama cremós de xampinyons i ceps, fruits emmental rallat i teula de pa especiada
Saltejat de mongeta verda amb pernil iberic, sofregit casolà al macabeu i confitura de sobrassada ibèrica
Crema tèbia de carbassa rostida de l’horta amb tàrtar de sardina fumada, sal carbònica i oli Eco
Cassoleta de cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol SUPL (6€)
Sashimi de tonyina de Ballfegó amb wasabi i gingebre confitat SUPL ( 8€)
Segons
Salmó al forn amb sobrellit de hummus de llegums, gamba “volta i volta” xips vegetals i salseta de cafè i taronja
Calamar de platja a la planxa amb confitura de buti negra, dauets de poma i picada d’all i julivert
Secret de porc ibèric a la planxa amb patata al caliu esclafada, escalivats, pebrots del padró i salsa de pebre
Pernilets de pollastre al forn amb textures de moniatos, ceba confitada, olives gordal i emulsió del seu brou
Tataki de tonyina de Ballfegó amb salseta de soja reduïda SUPL (10)
Entrecotte de Girona a la brasa “Dry Aged” amb la seva guarnició SUPL (12€)
Postres
Pastissos variats
Gelat Artesa
Mel i mató de l’alta Segarra
Irish Coffee Made in Celler
Fruita de temporada
Iogurt amb mel i nous
Aigua, pa i copa de vi inclosos 18,90 €
