Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dimecres 23 de juny 2021 

Entrants

Caneló fred de tonyina, enciams, tomàquet xerris, olives i salsa còctel


Tallarines amb cremós de bolets, taperes i cruixent de formatge emmental


Saltejat de pèsols amb calamars, sofregit casolà al chardonnay , ceba tendra i ou 63ª


Cassola calenta de cigrons amb musclos, cloïsses i gambetes i el seu toc picantet


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol (supl. 6 €)


Segons

Lluç de palangre a la planxa amb saltejat d’espinacs, carxofa, xips vegetals i oreo de pernil ibèric


Llobarro al forn amb gamba “volta i volta” bròquil a la soia, cremós de moniato i puré sua d’all 


Roast beef de vedella amb saltejat de pastanaga i col, piquillos confitats i vinagreta de mostassa


Blanc i negre de Sant Antolí amb patata panadera, escalivats, espàrrec verd i cullera d’all i oli


Entrecotte de vedella a la brasa “40 Dry Aged” i els seus complements ( supl. 12€)


Costelles de corder a la brasa (4 unitats) amb la seva guarnició (supl. 6€)


Postres

Pastís ( Sacher, Formatge )


Mel i mató


Flam de coco


Iogurt amb mel i nous


Cafè Irlandès


 Gelat artesà


Fruita de temporada







Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       13,90

Torna al contingut