Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

                                                         Divendres 20 de maig de 2022

 Entrants


Amanida de formatge cabra, maduixes, enciams, blat de moro,  tomàquets xerris i el seu balsàmic


Spaguettis negres al frutti di mare, amb cloïsses, musclos de roca, gambes i sofregit de tomàquet especiat


Saltejat de verdures al wok, cansalada curada, ou 63ºC, emulsió de soia i bastonets de pa torrat


Gaspatxo fred de síndria, brunoisse de verdures, oli ECO i sal carbònica


Segons


Tataki de cap de llom, carpaccio de carbassó emulsió del seu brou al PX, maonesa de wasabi i xips vegetals


Graella mixta de carn, patata al caliu, escalivats, espàrrec de marge i cullera d’all i oli lleuger


Llobarro al forn, ragut de porro i pastanaga, gamba” volta i volta” i holandesa de mujjol.


Verat a la planxa amb arròs pilaf de verduretes, confitura de tomàquet casolà i albergínia amb tempura.


Combinat de corder ( costella i mitjana) a la planxa amb els seus complements.  ( SUPL.8€)


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).


Postres


 Pastissos variats


Mel i mató de l’Alta Segarra


Flam de cafè aràbica


Irish Coffee Made in Celler


La nostra macedònia


Iogurt amb mel i nous


                                                                                                                    Aigua, pa i copa de vi inclosos  15,90 €

Torna al contingut