Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dimarts  29 d’Abril de 2025

 Entrans


Amanida de formatges selectes, codony, tomàquets xerris, mato esmicolat i balsàmic de mòdena


Spaguettis ama cremós de xampinyons i ceps, fruits emmental rallat i teula de pa especiada


Saltejat de mongeta verda amb pernil iberic, sofregit casolà al macabeu i confitura de sobrassada ibèrica


Crema tèbia de carbassa rostida de l’horta amb tàrtar de sardina fumada, sal carbònica i oli Eco 


Cassoleta de cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol SUPL (6€)


Sashimi de tonyina de Ballfegó amb wasabi i gingebre confitat SUPL ( 8€)



Segons


Salmó al forn amb sobrellit de hummus de llegums, gamba “volta i volta” xips vegetals i salseta de cafè i taronja


Calamar de platja a la planxa amb confitura de buti negra, dauets de poma  i picada d’all i julivert


Secret de porc ibèric a la planxa amb patata al caliu esclafada, escalivats,  pebrots del padró i salsa de pebre 


Pernilets de pollastre  al forn amb textures de moniatos, ceba confitada, olives gordal i emulsió del seu brou


Tataki de tonyina de Ballfegó amb salseta de soja reduïda SUPL (10)


Entrecotte de Girona a la brasa “Dry Aged” amb la seva guarnició SUPL  (12€) 


Postres


 Pastissos variats


Gelat Artesa


Mel i mató de l’alta Segarra


Irish Coffee Made in Celler


Fruita de temporada


Iogurt amb mel i nous


Aigua, pa i copa de vi inclosos  18,90 €

Torna al contingut