Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dijous 25 de febrer de 2021

 Entrants

Amanida caprese amb formatge fetta, tomàquet confitat, olives negres, ceba , poma i emulsió de cítrics 


Saltejat de mongeta verda amb gambes ,musclos de roca, sofregit de tomàquet casolà i formatge de cabra


Spaguettis a la carbonara amb espàrrec verd, cruixent d’ibèrics i encenalls de parmesà


Crema calenta de verdures amb tàrtar de tomàquet, anxova del cantàbric, caviar d’oli i sal carbònica


Guisat de cargols amb xoriç, cansalada del coll, pernil i cullera d’all i oli (SUPL. 6€)


Segons

Salmó a la planxa amb thai de pebrots, calçot amb tempura i salsa de cafè i taronja


Cassola de xipirons al forn amb suquet, verdures, cigrons , espuma de marisc i xips vegetals


Roast beef de vedella a la planxa amb hummus de llenties, patates de moniato fregides i el seu suc a la mel


Estofat de porc al forn amb dauets de patata, carxofa, pebrots del padró i un toc de brandi


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 10 €).


Postres

 Pastís de formatge


Pastís Sacher


Tartà de Santiago


Flam d’ou


Gelat artesà ( coco, red velvet o vainilla)


Cafè Irlandès


Mel i mato


Fruita del dia


Iogurt amb mel i nous


Aigua, pa i copa de vi inclosos  13,90 €

Torna al contingut