Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Proposta de cap de setmana

 

Tastet d’olis de la nostra terra  amb pa de llenya

 

Entrants


Coca freda d’enciams, bolets confitats, formatges selectes, guacamole, salmó i ceba vermella.

Rissoto de ceps i bolets, dauets de pernil ibèric, encenalls de parmesà i trufa.

Trinxat de la Cerdanya amb buti negra, llonganissa i romesco de festucs.

Crema tèbia de patata amb fumats, ou poché, pols d’ibèrics i sobrassada.

Guisat de cargols amb xoriç, cansalada del coll, pernil ibèric i cullera d’all i oli

 

Segons


Terrina de xai a baixa Tª amb bolets, puré vegetal, xips de iuca i emulsió del seu brou amb mel i mostassa

Ploma ibèrica de gla  a la planxa, pastis de patata ,escalivats ,espàrrec de marge i salsa de pebres.

Bacallà  al forn amb muselina d’all, amb samfaina de cigrons, puré de poma, xips vegetals

Suquet de turbot amb musclos de roca, gamba “volta i volta” i el seu sofregit de verdures picantet

Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements ( supl. 6€)

 

 

 

Postres


Pastis Sacher

Pastis de formatge

Cafè Irlandès

Iogurt amb mel i nous

Gelat artesà 

Mini Gin-tònic

Fruita de temporada

 

 

 

Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       24,90

Torna al contingut