Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

PROPOSTA CAP DE SETMANA

Tastet d’oli de la nostra terra  amb pa de llenya


Entrants

Amanida de pollastre “crunch”, mango, xerris confitats, poma,  fruits secs, crostonets de pa i salsa cèsar


Arròs melós de ceps amb  encenalls de parmesà i perfum de farigola


Saltejat de favetes baby amb calamars, sofregit casolà al  chardonnay i cullera d’all i oli


Crema calenta de calçots amb tàrtar d’anxova, sal carbònica i oli Umami de Belianes


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb pebre i all i oli de cargol


Segons


Terrina de xai a baixa Tª, textures de moniato, espàrrec verd i salseta de mel i mostassa


Ploma ibèrica de gla a la planxa, lingot de patata confitada, escalivats, pebrots del padró i salsa de pebre


Suquet de rap i lluç a la marinera amb gamba llagostinera, musclos de roca o el seu toc picant


Bacallà gratinat al forn amb muselina d’all i mel, guisat d’espinacs i sofregit de tomàquet casolà


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)


Postre


Pastís ( Sacher, Formatge )


Mel i mato


Cafè Irlandès


Mini Gin-tònic



Fruita de temporada

Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       25,90

Torna al contingut