PROPOSTA CAP DE SETMANA
Entrants
Coca de mil fulls, verat escabetxat, llagostins, buquet d’enciams , xerris confitats ,mató i balsàmic de PX
Raviolis frescos de carxofa amb cremós de formatge parmesà ,pols de festucs i coulis de nabius
Rossinyols i camagrocs, ou 63ª,cruixent de cansalada ibèrica, sobrassada, oli de tòfona i els seus brots
Crema de figues al confit amb pols de ceps, caramel de brandy, teula de parmesà , sal carbònica i oli Eco
Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol SUPL (6€)
Segons
Costella de Ral d’Avinyò a baixa Tª, textures de moniato, espàrrec verd i salseta de mel i mostassa
Magret d’ànec “volta i volta” amb pera confitada, crumble d’avellanes i salseta de fruits vermells
Terrina de cua de bou sense feina amb parmentier de patata trufada, xips de plàtan i salsa d’Oporto
Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits i cruixent de la seva pell
Calamar de platja a la planxa, confitura de buti negra, dauets de mango, poma Grammy Smith i picada
La nostra brasa
Entrecotte de Girona a la brasa “Dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 10€)
Filet de vaca madurada amb la seva guarnició. SUPL. (15€)
Pop de roca a la nostra manera SUPL (12€)
Postres
Pastis sacher
Pastis de formatge
Braç de gitano
Mel i mato amb nous
Fruita de temporada
Cafè irlandès
Mini Gin Tònic
Aigua, vi costers del Segre i pa ,iva inclos 29,90€