Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Proposta cap de setmana


Tastet d’oli de la nostra terra  amb pa de llenya


Entrants


Coca de mil fulls amb salmó marinat, formatge fetta, maduixes ,carbassó, xerris confitats i salseta de marisc


Remenat de bolets, carxofa, espàrrecs verds, cansalada del coll i pa torrat


Raviolis farcits  de pernil ibèric i pera de Lleida, cremós de ceps, galeta de parmesà i toc de trufa


Crema calenta de calçots i moniato amb cruixent d’alga nori, sal carbònica i caviar d’oli


Guisat de cargols amb xoriç, cansalada del coll, pernil i cullera d’all i oli


Segons


Terrina de xai a baixa Tª  amb panache de pebrots, prunes, llagrima de poma de l’Urgell i xips de iuca i emulsio del seu brou


Ploma ibèrica de glà a la planxa amb lingot de patata, carxofa al caliu, escalivats i salsa de formatge blau


Bacallà al forn amb muselina d’all, trinxat de col de la Cerdanya, puré de pebrot vermell rostit i xips vegetals


Pupietes de llobarro amb noodles al teriyaki, gamba amb tempura i salsa menier de taronja


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements ( supl. 6€)




Postres


Pastis Sacher


Pastis de formatge


Cafè Irlandès


Iogurt amb mel i nous


Gelat artesà 


Mini Gin-tònic


Fruita de temporada









                                                                                                                      Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       24,90


Torna al contingut