Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

PROPOSTA DE CAP  DE SETMANA


Entrants


Amanida de salmó fumat ,llagostins, sardina marinada, mato esmicolat, xerris i vinagreta de taronja


        Farcellets de pasta fresca d’albergínia i formatge scamorza amb salsa d’escalivats i pols de festucs


Trinxat de col i patata del Bergada amb rosta de cansalada Iberica, ou 63ª i llàgrima de romesco casolà  

   

Gaspatxo fred de mango amb tàrtar de anxova, brunoisse de verdures, sal carbònica i oli Eco 


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol SUPL (4€)


  Segons


Terrina de cua de bou” sense feina”, parmentier de monalisa, xips de plàtan i salseta d’Oporto 


Ploma ibèrica a la brasa amb patata al caliu esclafada,escalivats,pebrot del padró i salseta de pebre


Melós de vedella a baixa Tª amb sobrellit de patata trufada, bolets, xips i salseta de cafè i canyella


 Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, xips vegetals i cruixent de la seva pell


Calamar de platja a la planxa amb confitura de buti negra ,daus de poma Granny Smith i la seva picada

 

La nostra brasa


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 10€)


Filet de vaca madurada amb la seva guarnició. SUPL. (15€)


Pop de roca a la nostra manera  SUPL (12€)


Postres


Pastis sacher


Pastis de formatge


 Saint honoré


Braç de gitano


Mel i mato amb nous


Fruita de temporada


Cafe irlandès


Mini Gin Tonic


Aigua,vi costers del segre i pa ,iva inclos       29,90

Torna al contingut