Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dimarts 6 de febrer de 2024

 Entrants


Amanida de fumats(bacallà i salmó) tonyina, tomàquets xerris, formatge de cabra esmicolat i vinagreta de taronja


Spaguettis amb cremós de formatge “Les Clarines” cruixent de pernil, fruits secs i teula de pa especiada


Carbassons farcits de carn ”tex-mex” amb beixamel lleugera de la iaia i reducció de PX


Crema calenta de verdures amb tàrtar de sardina fumada, crostonets de pa torrat, sal carbònica i oli ECO


 Cassola de cargols confitats al estil del Celler  amb all i oli de cargol (SUPL 6€)


Segons

Cassoleta de popets a la marinera amb musclos de roca, picada d’all i julivert i  fruits secs i toc picant 


Gambes llagostinera a la planxa amb confitura de tomàquet, llimona brasejada i picada d’all i julivert


Costella de porc ibèric a baixa Tª amb textures de moniato, bolets,  xips vegetals i salsa de mel i mostassa


Pit de pollastre la planxa amb escalivats, patata al caliu, pebrots del padro i salseta de foie


Combinat de corder ( costella i mitjana) a la planxa amb els seus complements.  ( SUPL.8€

)

Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).


Postres


 Pastis sacher


Braç de gitano


Saint Honoré


Sorbet de mandarina


Irish Coffee Made in Celler


Fruita de temporada


Mel i mato amb nous


Aigua, pa i copa de vi inclosos  17,90 €

Torna al contingut