Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Divendres 26 d’abril de 2024

 Entrants


Amanida capresse amb tomàquets de l’horta, enciams, formatge de búfala i vinagreta d’alfàbrega


Spaguettis al funghi, amb saltat de bolets, encenalls d’emmental rallat i teula de pa especiada


Saltejat de mongeta verda amb dauets de bacó ibèric, confitura de sobrassada ,cruixent de ceba tendra i sabayon de vi


Crema tèbia de carabassó amb ceba caramel·litzada, poma àcida, crostonets de pa, sal carbònica i oli Eco


Cassola de cargols confitats al estil del Celler  amb all i oli de cargol (SUPL 6€)


Segons


Cassola de mandonguilles casolanes a la jardinera amb pèsols, dauets de patata, xips vegetals i emulsió del seu brou


Graellada de carn a la planxa amb saltat de mongeta blanca, patata al caliu, espàrrec verd i cullera d’all i oli


Orada al forn amb verduretes al wok,  gamba “ volta i volta “musclos de roca, xips vegetals i salseta a la biscaïna


Gambes  llagostinera a la planxa amb confitura de tomàquet, llimona confitada i picada d’all i julivert


Combinat de xai  ( costelles i mitjana) a la planxa amb els seus complements ( SUPL 9€)


Garrinet a baixa temperatura al forn amb puré de poma, textures de mango, xips de pastanaga (SUPL 10€)


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).


Postres


 Pastissos variats


Gelat Artesa


Mató de l’Alta Segarra


Irish Coffee Made in Celler


Fruita de temporada


Iogurt amb mel i nous


Aigua, pa i copa de vi inclosos  17,90 €

Torna al contingut