Dijous 2 de febrer de 2023
Entrants
Amanida calenta de bolets confitats, espàrrecs verds, alvocat, xerris i vinagreta oriental
Macarrons al “pesto rosso” amb tomàquets deshidratats, nous i teula de pa especiada
Lasanya mediterrània de verdures, tomàquet, espinacs, formatge emmental francès.
Crema calenta de moniato, tàrtar d’anxova del Cantàbric, sal carbònica i oli Eco
Cargols confitats al estil del Celler amb pebre i all i oli de cargols (SUPL. 6€)
Segons
Pit de pollastre a la planxa, patates fregides, ceba caramel·litzada, ,escalivats i salseta de pebre
Melós de vedella a baixa temperatura, textures de moniato, toc de brandy i emulsió del seu brou
Tataki de tonyina amb llacets de pastanaga, aromàtica de comí, rabanetes i vinagreta de soia
Verat a la flama amb verduretes al wok, espàrrec amb tempura i la seva emulsió de miso
Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (SUPL. 12 €).
Combinat de corder ( costella i mitjana) a la planxa amb els seus complements. ( SUP 8€)
Postres
Pastís de formatge o xocolata
Mel i mató
Gelat artesà
Cafè Irlandès
Fruita del dia
Iogurt amb mel i nous
Aigua, pa i copa de vi inclosos 16,90 €
