Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October



PROPOSTA DE SANT JOAN


Entrants


Coca de mil fulls amb salmó fumat, llagostins ,mato, xerris, enciams, i vinagreta de mel i poma


                 Arròs melós de sèpia i gamba amb musclos de roca i cullera d’all i oli de gamba


     Timbal  de verdures (patata, espàrrecs ,pastanaga)  bolets, truita de camarons i i holandesa de mujjol


Gaspatxo fred de maduixes amb brunoisse de verdures, crostonets de pa torrat ,sal carbònica i oli Eco


Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol


Segons


Terrina de cua de bou “ sense feina” amb parmentier de monalisa, xips de plàtan i salseta  d’Oporto


Magret d’ànec “volta i volta” amb xutney de mango, xips de pastanaga i salseta  fruits vermells 


Costella de ral d’Avinyò a baixa Tª amb textures de moniato ,bolets ,espàrrec verd i salsa de mel i mostassa


 Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, cigrons fregits i xips vegetals


Suquet de rap i turbot a la marinera amb  gamba llagostinera, musclos de roca i el seu toc picantó


Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 8€)



Postres



                                                                                                                                              Coca de Sant joan




Aigua, vi Costers del Segre i pa, inclòs       28,90

Torna al contingut