Menú Gastronòmic - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
MENÚ DIARI AMB ELS MILLORS PRODUCTES DEL DIA
______________________________
MENÚ GASTRONÒMIC
_______________________________
October

Dijous 15 d’octubre de 2020

 Entrants

Ensaladilla russa del Celler amb cruch de ceba tendra  i maionesa de ou ferrat


Mil fulles de verdures brasejades amb formatge de cabra i oli de xoriço


Spaguettis a la rabieta amb tonyina ,sofregit de tomàquet casolà, olives i emmental rallat


Crema de verdures amb dauets de pernil, sal carbònica i oli Eco


Guisat de cargols amb xoriç, cansalada del coll, pernil i cullera d’all i oli (supl. 6€).


Segons

Bonítol del nord a la planxa  amb samfaina de cigrons, xips vegetals i agredolç de tomàquet


Calamar a l’andalusa amb thai de verdures,  llàgrima de puré de moniato i all i oli de curri


Osobuco de vedella al forn amb carxofa, espàrrec verd i perfum de farigola


Pit de pollastre a la planxa amb trinxat de col i patata i salseta de pebre


Entrecotte de vedella “30 Dry Aged” i els seus complements (supl. 10 €).


Postres

Pastís de formatge


Pastís Sacher


Flam d’ou


Gelat artesà ( coco, red velvet o vainilla)


Mel i mató


Cafè Irlandès


Fruita del dia


Iogurt amb mel i nous


Aigua, pa i copa de vi inclosos  13,90 €

Torna al contingut