PROPOSTA DE CAP DE SETMANA
Entrants
Amanida de salmó fumat ,llagostins, sardina marinada, mato esmicolat, xerris i vinagreta de taronja
Farcellets de pasta fresca d’albergínia i formatge scamorza amb salsa d’escalivats i pols de festucs
Trinxat de col i patata del Bergada amb rosta de cansalada Iberica, ou 63ª i llàgrima de romesco casolà
Gaspatxo fred de mango amb tàrtar de anxova, brunoisse de verdures, sal carbònica i oli Eco
Cassoleta de Cargols confitats a l’estil del Celler amb oli i pebre i all i oli de cargol SUPL (4€)
Segons
Terrina de cua de bou” sense feina”, parmentier de monalisa, xips de plàtan i salseta d’Oporto
Ploma ibèrica a la brasa amb patata al caliu esclafada,escalivats,pebrot del padró i salseta de pebre
Melós de vedella a baixa Tª amb sobrellit de patata trufada, bolets, xips i salseta de cafè i canyella
Llom de bacallà a la llauna amb samfaina casolana, xips vegetals i cruixent de la seva pell
Calamar de platja a la planxa amb confitura de buti negra ,daus de poma Granny Smith i la seva picada
La nostra brasa
Entrecotte de Girona a la brasa “dry Aged” amb la seva guarnició SUPL ( 10€)
Filet de vaca madurada amb la seva guarnició. SUPL. (15€)
Pop de roca a la nostra manera SUPL (12€)
Postres
Pastis sacher
Pastis de formatge
Saint honoré
Braç de gitano
Mel i mato amb nous
Fruita de temporada
Cafe irlandès
Mini Gin Tonic
Aigua,vi costers del segre i pa ,iva inclos 29,90
