La Nostra Carta - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
ELS NOSTRES MILLORS PLATS NOMÉS PER TU
______________________________
CARTA
_______________________________
October
Descarregar fitxa d'al·lèrgens
Els platets per a compartir....
Amanida de ventresca de bonítol, tomàquets i alfàbrega 14,00€
Pernil d’aglà al tall (Dehesa de la Solana) 18,90€
Pa decoca sucat amb tomàquet i oli d’arbequina ECO 1,00€
Foie micuit fet a casa, poma Granny Smith i torrades 12,90€
Sintonia de formatges 15,50€
Les braves per valents 5,50€
Carpaccio de gamba roja 13,90€
Carpaccio de Vaca Vella madurada 14,90€
Anxova 000 D.O. Cantàbria  2,50€/unitat
Truita de camarons 3,50€
Carxofa i viéira amb cremós de ceps 9€/unitat
Gambes de Huelva (12 unitats) 14,50€
Croquetes del xef 2€ unitat
Fondue de formatges Les Clarines 14,90€
Tàrtar de tonyina roja amb ou de guatlla 14,90€
Tataki de tonyina roja 14,90€
Steak Tàrtar “Els Artistes”(90g) 15€
Rissoto de ceps 15€
Raviolis frescos de pera i pernil ibèric  13,50€
Caneló de confit d’ànec 7,50€/unitat
Caneló de pollastre de corral 7,00€ /unitat
Saltejat de bolets de temporada amb salseta de foie 16,90€
Cargols confitats i el seu all i oli 11,90€
Ou eco 63º, pernil ibèric, foie i escuma de monalisa 12,90€
Albergínia fregida amb mel de canya 6,90€
Stracciatela de burrata i trufa 14,50€
La coca de l’Artista 11,50€
Pop de roca a la nostra manera 21€
Daus de bacallà amb tomàquet i festucs 10 €
Calamar de platja, buti negra i poma àcida 14,90€
Musclos de roca amb timó, gingebre i llimona 8,90€ingebre i llimona 8,90€
Calamar de Tarragona a l’andalusa amb llimona confitada 14,90€
Mini Burguer de Black Angus  7,90€
Costelletes de cabrit a la milanesa amb all i oli de mel  14,50€
Terrina de peus de porc amb viéira i pernil d’aglà 12,90€
Brotxeta de filet de vedella a l’estil del Celler 12,90€  
Gamba vermellaa la planxa 17,50€  
El plat de bacallà 19,00€
Per als més carnívors . . . .
Filet de Bou 21,90€
Txuleta de Vaca Vella “60 dies de maduració” 50€/kg
Entrecotte de Girona (+/- 350g) “ 30 dies de maduració” 22,00€
Garrinet amb els seus complements 21,00€
SteakTartar(150g) 23,90€
Menú de l'Artista

A compartir......
Pernil d’aglà al tall (Dehesa de la Solana)
Pa de coca
Foie micuit fet a casa i torradetes
Caneló de pollastre de corral amb beixamel de trufa
Cargols confitats amb all i oli de caragol

A triar......
Txuleta de vaca vella 60 dies de maduració (mínim 2 persones) supl. 10 €
Filet de Bou amb la seva guarnició
El nostre Steak Tàrtar
El plat de Bacallà
Pop de roca a la nostra manera


39,90€  IVA inclòs

Molts dels nostres plats són elaborats amb vins de la D.O. Costers del Segre.
Torna al contingut