La Nostra Carta - El celler del Artista

ART RESTAURANT

Vagi al contingut.
ELS NOSTRES MILLORS PLATS NOMÉS PER TU
______________________________
CARTA
_______________________________
October
Descarregar fitxa d'al·lèrgens
Els platets per a compartir....
Amanida de ventresca de bonítol, tomàquets i alfàbrega  14,00€
Stracciatela de burrata i trufa  14,50€
Pernil d’aglà al tall (Dehesa de la Solana)  18,90€
Pa de coca sucat amb tomàquet i oli d’arbequina ECO  1,00€
Foie micuit fet a casa, confitura de Granny Smith i torrades  13,90€
Fondue de formatges Les Clarines  14,90€
Sintonia de formatges   15,50€
Anxova 000 D.O. Cantàbria  2,50€/unitat
Les braves per valents 5,50€
Focaccia, escalivats, ventresca de bonítol, olives de calamata, tomàquet pomodori 8,90€
Croquetes del xef 2€ unitat
Albergínia fregida amb mel de canya 6,90€
Ou eco 63º, pernil ibèric, foie i escuma de monalisa 12,90€
Tàrtar de pera de Lleida i alvocat i sardina fumada  13,90€
Rissoto de ceps 15€
Llagostins amb gavardina de panco   8,90€
Carpaccio de gamba roja 13,90€
Gambes de Huelva (12 unitats) 14,50€
Carxofa, viéira i pernil d’aglà amb cremós de ceps 9€/unitat
Tàrtar de tonyina roja amb ou de guatlla i patata palla 14,90€
Tataki de tonyina roja 14,90€
Pop de roca a la nostra manera 21€
Calamar de platja, buti negra i poma àcida 14,90€
Musclos de roca amb timó, gingebre i llimona 8,90€
Calamar de Tarragona a l’andalusa 14,90€
Gamba vermella a la planxa 17,50€  
El plat de bacallà 19,00€
Bunyol negre de bacallà amb all i oli suau ( 5 unitats)   8,90€
Caneló de rap i gambes amb demi glacé de llamàntol   9,20€
Carpaccio de Vaca Vella madurada 14,90€
Caneló de confit d’ànec  7,50€/unitat
Caneló de pollastre de corral  7,00€ /unitat
Cargols confitats i el seu all i oli  11,90€
Costelletes de cabrit a la milanesa amb all i oli de mel     16,50€
Terrina de peus de porc amb viéira i pernil d’aglà   12,90€
Terrina de cua de bou amb salseta d’oporto   19,50€
 Filet de Bou   22,90€
Txuleta de Vaca Vella “60 dies de maduració”   50€/kg
Entrecotte de Girona (+/- 350g) “ 30 dies de maduració”   22,00€
Garrinet amb els seus complements   23,90€
Steak Tàrtar “Els Artistes” (90g)   16€
Steak Tartar  (150g)   23,90€
Lingot de cabrit lletó amb salseta de mel i mostassa   21,90€

Gamba vermella a la planxa 17,50
Menú de l'Artista

A compartir......
Pernil d’aglà al tall (Dehesa de la Solana)
Pa de coca
Foie micuit fet a casa i torradetes
Caneló de pollastre de corral amb beixamel de trufa
Cargols confitats amb all i oli de caragol

A triar......
Txuleta de vaca vella 60 dies de maduració (mínim 2 persones) supl. 10 €
Filet de Bou amb la seva guarnició
Lingot de cabrit lletó amb salseta de mel i mostassa
El plat de Bacallà
Pop de roca a la nostra manera


39,90€  IVA inclòs

Molts dels nostres plats són elaborats amb vins de la D.O. Costers del Segre.
Torna al contingut